Jótállás, garancia

Használt-Vintage és egyedi ruhákat, táskát és a cipőket NEM áll módunkban visszavenni-cserélni, ha még kérdés lenne, rendelés előtt inkább kérünk írj ide: lovebugvintagebudapest@gmail.com szívesen adunk még több információt!
 

Jótállás az Új TERMÉKEKRE (ÉKSZEREK, ZOKNI, FELVASALÓ )

A jótállási határidő a 151/2003 kormányrendeletben foglaltaknak megfelelően a fogyasztási cikk fogyasztó részére történő átadása napjával kezdődik.

Jótállási igény esetén a vevő kérheti:

a) Elsősorban - választása szerint - kijavítást vagy kicserélést, kivéve, ha a választott jótállási igény teljesítése lehetetlen, vagy ha az a webáruház a másik jótállási igény teljesítésével összehasonlítva aránytalan többletköltséget eredményezne, figyelembe véve a szolgáltatott dolog hibátlan állapotban képviselt értékét, a szerződésszegés súlyát, és a jótállási jog teljesítésével a jogosultnak okozott kényelmetlenséget.

b) Ha sem kijavításra, sem kicserélésre nincs joga, vagy ha a webáruház a kijavítást, illetve a kicserélést nem vállalta, vagy e kötelezettségének nem tud eleget tenni - választása szerint - megfelelő árleszállítást igényelhet vagy elállhat a szerződéstől. Jelentéktelen hiba miatt elállásnak nincs helye.

A nem rendeltetésszerű használatból eredő hibák esetén a jótállási igény nem érvényesíthető. A jótállási igény leértékelt áru esetén is érvényesíthető, ilyenkor is lehet minőségi kifogással élni, amennyiben a kereskedő nem jelölte meg a leértékelés okát.(151/2003 Korm. rendelet, 49/2003 VII. 30 GKM rendelet ) (A jótállás időtartama, valamint a szavatosság első 6 hónapja alatt a kereskedőnek kell bizonyítania, hogy a termék a vásárláskor hibátlan volt, illetve, hogy a hiba a használat során következett be a termékben. 6 hónap letelte után a fogyasztónak kell bizonyítania, hogy a hiba a termékben már a vásárlás idejekor is fennállt.)

 

Kiemelt termékek

Új
Macskás fülbevaló
Bruttó egységár: 1.990 Ft

Új
PlantLady Leveles fülbevaló
Bruttó egységár: 1.900 Ft

Új
Békás sk8er fülbevaló
Bruttó egységár: 2.200 Ft

Új
Bögrés cica kitűző
Bruttó egységár: 1.600 Ft

Új
Cicás kitűző
Bruttó egységár: 1.800 Ft

Új
Gold stainless steel karkötő
Bruttó egységár: 2.800 Ft

Új
Kagylós antik dobozka
Bruttó egységár: 3.000 Ft

Új
Pink Quartz óra
Bruttó egységár: 4.500 Ft

Új
Ezüst quartz óra
Bruttó egységár: 4.800 Ft

Új
Face art váza
Bruttó egységár: 4.000 Ft

Új
Marsos zokni
Bruttó egységár: 2.000 Ft

Új
Fantás zokni
Bruttó egységár: 2.000 Ft

Új
Bohém fülbevaló
Bruttó egységár: 1.900 Ft

Új
Pillangós fülbevaló
Bruttó egységár: 1.800 Ft

Új
Smiley karkötő
Bruttó egységár: 1.800 Ft

Új
Pink 90s napszemüveg
Bruttó egységár: 5.000 Ft

Kosár tartalma